2:00 /06/29 at /2017
Fillimi 5 RAJONI 5 Zgjedhjet në Shqipëri në të njëjtën ditë me festën e Bajramit

Zgjedhjet në Shqipëri në të njëjtën ditë me festën e Bajramit

Marrëveshja u arrit edhe për datën e zgjedhjeve, që do të jetë 25 qershori. Por, siç duket nuk është llogoritur shumë mirë kjo datë pasi po të njëjtën ditë është edhe festa e Bajramit të Madh edhe votimet.

Gjithashtu, muaji qershor do të përkojë me Ramazani dhe mbajtjen e agjësrimit.

Si kurrë më parë, fushata zgjedhore do të zhvillohet gjatë muajit të agjemitm ndërsa zgjedhjet do të mbahet pikërisht në ditën e Bajramit të Madh, gjë e cila mund të ndikojë edhe në numrin e votuesve atë ditë, të cilët do të jenë të ndërë mes festimi dhe votimit./ Lapsi.al

Postuar nga Admin

Për Të Na Kontaktuar: Info@Tetova.al
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com