2:03 /06/29 at /2017
Fillimi 5 Teknologji 5 Youtube sjell mundësinë për regjistrim ‘live’ nga telefoni

Youtube sjell mundësinë për regjistrim ‘live’ nga telefoni

Sipas raporteve të fundit, kompania Youtube ka sjell mundësinë që secili të bëjë video live nga telefoni, pasi deri tani është dashur që të jeni të abonuar dhe të keni në kanal mbi 1 mijë abonues, shkruan lajmi.net.

Megjithatë, për të regjistruar live, ju duhet të keni kanal të verifikuar dhe ai nuk duhet të ketë ndalesa të xhirimit live në 90 ditët e fundit.

Youtube ende nuk e ka bërë zyrtar këtë lajm, por ky ndryshim tashmë ka filluar të aplikohet./Lajmi.net/

Postuar nga Admin

Për Të Na Kontaktuar: Info@Tetova.al
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com