2:06 /06/29 at /2017
Fillimi 5 Teknologji 5 Ja si mund të bëni foto profesionale me iPhone (VIDEO)

Ja si mund të bëni foto profesionale me iPhone (VIDEO)

Në këto video gjeni instruksionet për fotot portret, foto nga afër, panoramë vertikale dhe foto gjatë natës pa blic.

Videot janë të shkurtra dhe japin shpjegim të qartë se si ti realizoni këtë foto. /albeu.com

Postuar nga Admin

Për Të Na Kontaktuar: Info@Tetova.al
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com