1:59 /06/29 at /2017
Fillimi 5 Teknologji 5 Instagram, rrjeti social më i keq për shëndetin mendor

Instagram, rrjeti social më i keq për shëndetin mendor

Edhe pse ka shumë përdorues, ky rrjet social është zgjedhur si më i keqi për shëndetin mendor tek të rinjtë.

BBC njofton se studimi është kryer në Britaninë e Madhe, ku janë përfshirë 1,479 persona të moshës nga 14 deri 24 vjeçare, të cilët janë pyetur se cilat prej pesë rrjeteve sociale ka ndikim negativ te përdoruesit.

Në mesin e YouTube, Snapchat, Facebook, Twitter dhe Instagram, ky i fundit ka marrë më së shumti ‘vota’ si më i keqi për shëndetin mendor, duke përfshirë makthin, depresionin, vetminë dhe ngacmimet e ndryshme./Lajmi.net/

Postuar nga Admin

Për Të Na Kontaktuar: Info@Tetova.al
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com