2:00 /06/29 at /2017
Fillimi 5 Teknologji 5 Edhe kamionët e mbeturinave do të lëvizin pa shoferë (Foto)

Edhe kamionët e mbeturinave do të lëvizin pa shoferë (Foto)

Projekti është nisur si ide nga një kompani lokale që mbledh mbeturinat dhe bën riciklimin e tyre, Renova, e cila synon që të kontribuojë në përmirësimin e sigurisë rrugore, por edhe në kushtet e punës për punëtorët.

Kamioni i mbeturinave ndjek një program duke lëvizur nga një kazan mbeturinash tek një tjetër. Në këtë mënyrë punonjësi ekologjik mund të arrijë makinën pa iu dashur të ngjitët e të zbresë në kamion.

Ky kamion gjithashtu do të ketë reduktim maksimal të konsumit të karburantit dhe emetimit të tij në ambient.

download-1 download

Postuar nga Admin

Për Të Na Kontaktuar: Info@Tetova.al
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com